“Drugarice su ključne, posebno bih tu oči otvorio!” Stručnjak o slučaju tragično stradale Andrijane: Jednog se najviše boji

“Drugarice su ključne, posebno bih tu oči otvorio!” Stručnjak o slučaju tragično stradale Andrijane: Jednog se najviše boji

Tragedija  u koju je bila uključena mlada pjevačica izazvala je opsežne rasprave, a vodeći stručnjak za sigurnost Ratomir Antonović iz Centra za istrage i obrambenu sigurnost DBA podijelio je svoje informacije i dao svoje viđenje stvari.

U izjavi za medije iznio je kratko i jezgrovito izvješće, jednostavno priznavši da je riječ o nesretnom slučaju, ne ulazeći u konkretne detalje. Nadalje, zabilježio je da njezini prijatelji koji su bili prisutni tijekom incidenta spavaju.

Neophodno je obratiti posebnu pozornost na ovaj događaj, jer njegovo događanje u Dubaiju, gradu poznatom po svom složenom arhitektonskom dizajnu i povišenim katovima, ne bi prošlo nezapaženo. Jedinstvene sigurnosne mjere dodatno naglašavaju značaj ovog incidenta.

Za nebodere ove veličine nužan je jedinstveni sustav zaštite. Iz moje perspektive, istraga bi trebala započeti u ovom trenutku. Nažalost, broj do sada primljenih podnesaka bio je ograničen i nedostajalo je entuzijazma dotičnih nacija da aktivno slijede otkrivanje istine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *