Katarina našla restoran u kojem je ručak samo 3€: Dobila glavno jelo, supu i piće: 1 stvar je čudna, a 0vo joj se nije svidjelo

Katarina našla restoran u kojem je ručak samo 3€: Dobila glavno jelo, supu i piće: 1 stvar je čudna, a 0vo joj se nije svidjelo

Hrvatski par iz Bjelovara Katarina i Gabrijel su otputovali u Vietnam pored toga što oni trenutno žžive u Švicarskoj, a oni su ispričali jednu priču o svome ručku koji je njih koštao samo 3 eura.

Radi nepredviđenih okolnosti je morala ručati sama prije nego što se njoj pridružio suprug, a ručak je uključio porciju riže i mesa, te povrća a uz sve to osvježavajući ledeni čak i uz joj je servirana misteriozna juha sa neidentifikovanim elenim sastojkom.

Ono što je rekla da joj se nije svidjelo jeste što je povrće bilo jako ljuto i u posuđu nigdje nije bio n0ž, pa kada ih je pitala da joj to donesu, rekli su joj da nisu imali.

Sutradan su naručili druga jela, a cijene su bile otprilike iste, a ono što su još primijetili jeste da na tome mjestu uobičajno ljudi naručuju asortiman hrane pa onda sve stavljaju na sredinu stola, pa bi svako trebao da uzme neki mali dio od svih jela koja se nalaze na stolu. Ta kultura im je bila pravo zanimljiva i svidjeo im se taj način dijeljenja hrane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *