Trošnu kuću pretvorio u luksuznu vilu: Duško Tošić mami izgradio prelijep dom u Orlovatu (Foto)

Trošnu kuću pretvorio u luksuznu vilu: Duško Tošić mami izgradio prelijep dom u Orlovatu (Foto)

Duško Tošić je na svoj 39. rođendan imao je priliku da razmisli o putu kojim je išao, prepoznajući spoj uspjeha i izazova koji su ga oblikovali na tom putu. Ogromna dostignuća koja je postigao i njegova nepokolebljiva posvećenost samousavršavanju bili su priznati sa dubokim uvažavanjem.

Svojim uspješnim profesionalnim putovanjem uspio je steći bogatstvo koje je pametno rasporedio na različite investicije u nekretnine. Uprkos svom bogatstvu i dostignućima, on je zadržao skromnu i prizemnu prirodu, o čemu govori i njegov izbor da renovira vlastelin u obližnjem selu Orlovat, nadomak Zrenjanina.

Uz nepokolebljivu ljubav i podršku porodice, proslavljeni fudbaler je njegovao vezu koju su dijelili, čak i u teškim finansijskim vremenima. Preobrazivši zapuštenu kuću u prekrasnu vilu, velikodušno je darovao svoje roditelje, zauvijek sačuvavši uspomenu na njih u svom srcu.

Prema pričama onih koji žive u blizini, Duško se kroz svoje djetinjstvo uvijek ponašao uzorno i to nastavlja. Karakteriziraju ga kao običnu i ljubaznu osobu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *