Naša pjevačica monstruozno pretučena! Lice joj unakaženo, u modricama i podlivima - neprepoznatljiva! (Foto)

Naša pjevačica monstruozno pretučena! Lice joj unakaženo, u modricama i podlivima – neprepoznatljiva! (Foto)

Tokom petomjesečne veze, pjevačica Katarina Beba Vasić suočavala se sa velikim izazovima sa bivšim partnerom. Tek nakon tri mjeseca njihove romanse, Beba Vasić je hrabro otkrila zlostavljanje koje je pretrpela od strane bivšeg partnera.

Na svom profilu na društvenim mrežama, Beba je objavila slike i otkrila mučan incident koji je doživjela. Ipak, ono što je zaista privuklo pažnju je njena hrabra tvrdnja protiv njenog bivšeg partnera, optužujući ga da ju je podvrgavao ugnjetavanju, iznuđivanju i davanju droga u periodu od tri mjeseca.

Nakon iskustva fizičkog zlostavljanja od strane partnera, Beba je hrabro preuzela inicijativu da prijavi incident policiji, što je rezultiralo njenom kasnijom hospitalizacijom. Zlostavljanju žena mora doći kraj! Duboko sam zahvalna Karleuši za njen inspirativni uticaj.

U nedavnom činu hrabrosti, poznata pjevačica je neustrašivo otkrila svoje traumatično iskustvo, izdržavši nemilosrdni dvomjesečni period ispunjen mučenjem, zastrašivanjem, ucjenama i davanjem droga od strane njenog partnera. Vlastima je već poznat identitet počinioca ovih gnusnih djela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *