K0stur od žene: Isplivala fotka Milene Popović prije svih 0peracija - Druga osoba, Oliverova ud0vica promjenila lični opis

K0stur od žene: Isplivala fotka Milene Popović prije svih 0peracija – Druga osoba, Oliverova ud0vica promjenila lični opis

Tema koja je i dalje aktuelna se odnosi na Milenu Popović i Igora Jurića, a sve to je krenulo od trenutka kada je preko svog profila objavila njihovu fotografiju i samo kratko napisala ljubav.

Veoma brzo je također i uklonila tu fotografiju pa zaključala svoj profil, a zanimljiva stvar koja se saznala jeste da navodno žive zadnjih godinu dana u Novom Sadu.

Ipak, sve medijske priče koje se vrte nisu baš uticale na njih jer su oni nastavili živjeti zajedno navodno, a o svemu tome svjedoče i neke fotografije koje su se u skorije vrijeme pojavile, a to je bio trenutak kada su ih novinari slikali u šopingu.

Također su i novinari malo istražili kako je to ona ranije izgledala, pa su našli neke fotografije iz njenog ranije perioda koje možete da pogledate Milenu bez estetskih korekcija.

Jasno se i može primijetiti razlika između njenog ranijeg izgleda i sadašnjeg, gdje se vidi da je ona radila korekcije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *