Naš poznati muzičar stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći! Žena autom naletjela na njega, preminuo na mjestu od siline udarca

Naš poznati muzičar stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći! Žena autom naletjela na njega, preminuo na mjestu od siline udarca

Nažalost, poznati muzičar Dejan Mitrović prerano je preminuo u ponedeljak uveče dok je putovao obrenovačkim putem ka Obrenovcu. Tragični incident dogodio se kada ga je udarila druga vozačica. Prema nepotvrđenim vestima koje kruže u medijima, talentovanog violinistu renomiranog benda “Kings of Band” zadesila je poražavajuća sudbina u teškoj saobraćajnoj nesreći koju je izazvala žena koja je vozila u suprotnom smjeru.

Udar sudara bio je toliko jak da je Dejan Mitrović tragično podlegao povredama na mjestu nesreće. Nažalost, čak i uz prisustvo medicinskih stručnjaka obučenih za hitne slučajeve, vještom mladom muzičaru nije se mogla pomoći, što je rezultiralo nesretnom potvrdom njegove smrti.

Dejanove kolege ga sjećaju kao virtuoza na violini, opraštajući se od njega na svojim Instagram profilima srdačnim porukama prepunim emotivnih izraza. U dirljivom omažu svom bliskom saputniku Dejanu, pjevačica Marina Bogdanović je prenijela svoju duboku privrženost i sačuvala trenutke koje su zajedno proveli. Iskreno se oprostila od njega, nadajući se njegovom vječnom spokoju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *