Misterija smrti pjevačice u Dubaiju i dalje ledi krv u žilama: Isplivao jeziv detalj, predvidjela vrijeme tragedije (Foto)

Misterija smrti pjevačice u Dubaiju i dalje ledi krv u žilama: Isplivao jeziv detalj, predvidjela vrijeme tragedije (Foto)

U Dubaiju je 10. januara prerano preminula veoma nadarena pjevačica Andrijana Lazić. Na žalost, izgubila je život nakon pada sa 24. sprata zgrade. Samo devet dana nakon ovog razornog incidenta, u njenom rodnom gradu ispratili su je na vječni počinak.

Znatiželja javnosti je podstaknuta i nebrojeni pojedinci se osjećaju nelagodno zbog misterioznih okolnosti koje su pratile njenu preranu smrt. Jedan intrigantan aspekt nalazi se u pojedinom elementu jedne od pjesama objavljenih na dan Andrijanine sahrane. U spotu za numeru “Ubiću te” vidljivo je da je mlada Lazić za volanom automobila pored oca Nebojša.

Jedan detalj koji je mnogima promakao je postojanje sata koji krasi ručni zglob. Iako to možda nije bilo odmah očigledno, položaj kazaljki na satu sugeriše da je bilo oko četiri sata iza ponoći, trenutak koji je u skladu sa prijavljenim njenim stradanjem, kako navode vlasti. Njen otac je u svom iskazu izričito potvrdio informaciju, navodeći da se incident dogodio tokom noći dok su njene drugarice spavale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *