Najveća Tošetova ljubav je sada još ljepša, udata i ima sina: "Nekada je on meni donosio bijele ruže, a sada ih ja njemu nosim na gr0b"

Najveća Tošetova ljubav je sada još ljepša, udata i ima sina: “Nekada je on meni donosio bijele ruže, a sada ih ja njemu nosim na gr0b”

Izvanredni uticaj kojeg je ostavio pjevač Toše Proeski je i dalje vrlo jak, pa su sjećanja na njega i njegovu karijeru i dalje prisutna. Njegov vanserijski talenat je osvojio publiku širom svijeta, pa su mnogi vidjeli da on ima potencijal bez granica.

Pored toga što su ga mediji pokušavali povezati sa više žena, pjevač Toše se uvijek trudio da svoj privatni život zaštiti od javnosti, ali je on najveću naklnost imao prema Andrijani Budimir koja je bila talentovana rukometašica.

Andrijana je dala i rijetku izjavu oko svog iskustva sa Tošetom, a u prošlosti bi on njoj donosio bijele ruže koje su joj bile omiljeni cvijet, a sada ona iste te ruže nosi njemu na njegov gr0b. Tek nakon što je prošlo pet godina od kada Tošeta više nije bilo, ona je konačno doživjela ljubav pa je uplovila u brak sa ugostiteljem iz Skoplja i zajedno su dočekali sina Maksima koji u današnje vrijeme ima deset godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *