Grand objavio imena šest žena od kojih će jedna zamijeniti Sanju Kužet: Posljednje ime na spisku je pravi šok za sve! (Foto)

Grand objavio imena šest žena od kojih će jedna zamijeniti Sanju Kužet: Posljednje ime na spisku je pravi šok za sve! (Foto)

Sanja Kužet je po dolasku u “Zvezde Granda” vrlo brzo postala nerazdvojna od emisije, a onima koji su pažljivi pratioci odmah dočarala šarmantnu brinetu i vještu voditeljku. Dok iščekuje dolazak trećeg djeteta i priprema se za porodiljni dopust, postaje imperativ da netko preuzme njezine voditeljske dužnosti u popularnoj emisiji.

U nedavnoj anketi koju je proveo Grandov portal ocjenjivalo se šest voditeljica i koja odgovara Sanjinoj poziciji. Jasno je da će jedna od njih na kraju preuzeti ulogu, predstavljajući osjećaje publike i ujedinjeni glas naroda.

Na čelu ankete je Sanja Ćulibrk, koja trenutno obnaša funkciju voditeljice u Grandu, a ranije je s velikim uspjehom zamijenila Sanju Kužet. Na listi su joj se pridružile Ana Sević, Ena Popov, Dragana Katić i Bojana Lazić. Na kraju, popis zaključuje Jovana Jeremić!

Pojavila su se nagađanja o Jeremićevom potencijalnom ulasku u žiri i njezinoj snažnoj želji da bude dio tog poduhvata, čime bi se osigurao uspjeh emisije ako bi Jovana zamijenila Sanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *