Jedina fotografija sa venčanja Vesne Zmijanac i Kemiša će vas oduševiti, kakva je to ljubav bila (Foto)

Jedina fotografija sa venčanja Vesne Zmijanac i Kemiša će vas oduševiti, kakva je to ljubav bila (Foto)

Brak Vesne Zmijanac i Miroljuba Aranđelovića Kemiša nijedno a od njih nikada nije krilo. Nakon tri godine trajanja, ljubavna priča je došla do kraja, što je dovelo do razvoda koji je natjerao sve uključene da se raziđu, njegujući uspomene koje su dijelili tokom zajedničkog vremena.

Specifičnosti njihove ljubavi ostaju u velikoj mjeri obavijene velom misterije, a samo jedna fotografija sa njihovog venčanja trenutno kruži Instagramom. Vesna i Kemiš našli su se u stanju blažene sreće, duboko zaljubljeni i željno iščekujući šta im budućnost sprema.

– To su bile prosperitetne godine u mom životu. Pokazao se kao izuzetan supružnik, ali naša bračna zajednica nije imala izglede za dugovječnost. Sve stvari ljepote imaju prolazno postojanje, predodređeno da brzo nestane. Vesna se osvrnula na burnu fazu našeg postojanja, prisećajući se naše mladosti i rado je prisećala kao drage uspomene.

“Nakon što smo Vesna i ja prekinuli vezu, prihvatio sam život jedne osobe. Imao sam svoj stan, zajedno sa vodenim krevetom, i mnoštvo djevojaka. Ideja o stvaranju emocionalnih vezanosti nije mi ni pala na pamet.

Vremenom je Zorica ušla u moj život, donoseći sa sobom potpuno novu dimenziju. Važno je napomenuti da me sadašnja supruga nije nasilno odvela od Vesne; nego, to je bio moj vlastiti izbor da napustim taj odnos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *