“Crni Čedo šta si ti uzimao kad si djeci imena davao?”: Sramota i blam za pravoslavnu crkvu (Foto)

“Crni Čedo šta si ti uzimao kad si djeci imena davao?”: Sramota i blam za pravoslavnu crkvu (Foto)

U diskursu koji okružuje Čedu Jovanovića, ključno je prepoznati različite perspektive koje postoje u vezi s njegovim likom. Dok su mu se nekoć naširoko divili, njegova je naklonost oslabila, što je rezultiralo značajnom promjenom u kolektivnom osjećaju. Kao i mnoge javne osobe, i ovaj nadaleko popularni političar doživio je pad podrške, čini se zbog pojačane medijske pozornosti i javnog nadzora.

Čeda i Jelena njegovali su snažnu i trajnu vezu tokom mnogih godina, što je rezultiralo divnim pridodavanjem četvero djece njihovoj porodici punoj ljubavi. Pogledajte ovu dragu sliku iz njihovih ranijih zajedničkih dana.

U iznenađujućem potezu, odlučio se za mješavinu konvencionalnih autohtonih imena i engleskih imena pri odabiru imena za svoju djecu. Zbog toga njegova djeca nose imena: Angelija Faith, Jana Hart, Zora Fey i Mihajlo Life.

Javnost je bila uzburkana i kritičari su dovodili u pitanje njegov “zdrav razum” kada je donio nekonvencionalnu odluku da svojoj djeci da imena, sugerirajući da je obeščastio crkvu i implicirajući da mora postojati dublje značenje iza njegovog izbora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *