Divljačko ponašanje Maje Marinković snimile kamere: Nakon vijesti o napuštanju “Elite” procurio jeziv snimak! (Video)

Divljačko ponašanje Maje Marinković snimile kamere: Nakon vijesti o napuštanju “Elite” procurio jeziv snimak! (Video)

Neočekivana vijest o Majinom izlasku iz televizijskog rijalitija “Elita” zaokupila je zanimanje brojnih pojedinaca. Na različitim društvenim mrežama pojavio se uznemirujući video koji prikazuje Majinu žestoku svađu sa svojim cimerom Urošem Stanićem.

Intenzitet situacije dosegao je vrhunac kada je Maja rukama sklopila Urošev vrat, stvarajući trenutak ispunjen napetostima i nestalnošću. Posljedice Majina nasilničkog ispada Staniću još nisu poznate. Pogledajte video u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Prema izvješćima domaćih medija, prošlo je otprilike pet mjeseci otkako je Maja podvrgnuta hirurškom zahvatu na stražnjici, zbog čega je nužno obaviti kontrolni pregled kako bi se osigurao njezin optimalan oporavak.

Prema pouzdanom izvoru, Maja je 31. septembra prošle godine bila podvrgnuta hirurškoj intervenciji pri kojoj joj je u zadnjicu umetnut silikon. Trenutačno je, nakon što je prošlo pet mjeseci, potrebno obaviti postoperativni pregled u zdravstvenoj ustanovi u kojoj je zahvat obavljen. Pod pretpostavkom da sve bude glatko, ona će odmah nastaviti svoju poziciju u Elite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *