“Ponižavala sam se kao žena svaki dan..”- Melina priznala ono što niko nije znao o Harisu, evo šta joj je uradio

“Ponižavala sam se kao žena svaki dan..”- Melina priznala ono što niko nije znao o Harisu, evo šta joj je uradio

Melina Džinović i pjevač Haris Džinović su u skorije vrijeme obilježili 22 godine zajedničkog života, a ljudi su ostali u š0ku kada je došlo do neočekivanog raskida njihove veze. Također su priče pojačane dodatno oko potencijalne nove veze između Meline i vrlo uspješnog poslovnog tajkuna.

Ipak, Melina je izjavila kako je ona ostala odana svome suprugu i da je čak priznala vlastiti doprinos u rasparivanju njegovih napada ljubomore. Rekla je da je tokom početne faze njihove veze ona pribjegla nametljivim taktikama kao što je njuškanje po njegovim telefonskim računima, te izvodima kreditne kartice i suptilnog postavljanja zamki.

U skorije vrijeme je u intervjuu rekla kako smatra da je tako ponašanje zaista neprikladno i da posramljuje žene, a nakon što se udala za Harisa i postala majka, onda je njen život doživio pravu transformacaiju. Tražanje od Harisa da vodi je postala uobičajna praksa i sve to se protezalo na neke najobičnije aktivnosti kao što su obična šetnja vani, što je njemu neizmjerno zadovoljstvo donosilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *