Ovo je porodična kuća Jovane Jeremić na selu: Na samom ulasku u Ljig, a u dvorištu zapuštena i zatvorena kafana (Foto)

Ovo je porodična kuća Jovane Jeremić na selu: Na samom ulasku u Ljig, a u dvorištu zapuštena i zatvorena kafana (Foto)

Voditeljka Jovana Jeremić ponosno je iz Ljiga i često s divljenjem spominje svoj rodni grad. Jovana potiče iz porodice duboko ukorijenjene u uslužnoj djelatnosti, poznate po svojoj marljivoj radnoj etici i predanosti ugostiteljstvu. O svom odrastanju u kafani uz Ibarsku magistralu, gdje je često sretala ugledne ličnosti iz javnog života, uvek je bila transparentna.

Bio je jednostavan zadatak locirati Jovanine roditelje, s obzirom na njihovu dugogodišnju reputaciju ugostitelja u Ljigu; njihova je konoba dobro poznato mjesto u zajednici. Do ovog trenutka voditeljica nikada nije javno spominjala starijeg brata i sestru. Trenutno stanje restorana, koji je nekada bio u Jeremićevom vlasništvu, je zapušteno i oronulo.

Voditeljica “Novog jutra” trenutačno je u ljubavnoj vezi s Draganom Stankovićem, vlasnikom ugledne pekarske tvrtke, koji je od nje stariji 14 godina. Oboje ističu važnost svoje veze kao svoje najveće ljubavi, a ona je otkrila kako namjerava uzeti pauzu od medijske karijere. Ne samo da njen dečko posjeduje vilu u Begaljici, već se može pohvaliti i velikim srebrnim lavovima koji krase ulaznu kapiju, kao i dvije pozamašne kuće u sklopu objekta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *