Haos u porodičnom domu Seke Aleksić: Pjevačica sve ruši, Veljko ne provodi vrijeme u kući! (Foto)

Haos u porodičnom domu Seke Aleksić: Pjevačica sve ruši, Veljko ne provodi vrijeme u kući! (Foto)

Kako prenose mediji, Seka Aleksić trenutno radi na rušenju značajnog dijela svoje kuće u Pazovi. Ova ekspanzivna vila, izgrađena prije gotovo deset godina, trenutno prolazi kroz opsežna preuređenja. Kako bi pobjegli od neugodnosti i krša izazvanih gradnjom koja je u toku, Seka i njezina porodica odlučili su se privremeno preseliti na Kopaonik, a planiraju se vratiti nakon što im kuća bude kompletno renovirana.

S ciljem potpune preobrazbe pojedinih prostorija, namjera im se proteže i na izmjenu pločica i cjelokupnog dizajna u kupaonicama i kuhinji. Troškovi vezani uz ovaj poduhvat obnove iznose otprilike 80.000 eura. Ovaj iznos obuhvaća izdatke vezane uz građevinske aktivnosti, kao i nabavu kupaonske opreme, pločica i odabranog namještaja.

Seka i Veljko imaju posebnu perspektivu integracije zimskog vrta u dio svoje rezidencije. Ono što izaziva znatiželju je njihov prijašnji pokušaj da svoje dvorište pretvore u pravu oazu tokom prošlog ljeta. Sada, u nastojanju da u potpunosti uživaju u svom okruženju čak i u hladnijim godišnjim dobima, odlučili su ugraditi zimski vrt u renoviranje svog doma.

Kako bi maksimalno iskoristili prednosti zimskog vrta prije završetka sezone, ubrzat će proces renoviranja. Budući da je njihov trenutni životni prostor u neredu, grabe svaku priliku za uživanje na otvorenom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *