"Ljudi, od štitnjače sve kreće, h0rmoni divljaju, pretjerana mršavost ili debIjina": Svi kod kuće imate Iijek - na 0vaj način je prirodno izIiječite i kontroIišete

“Ljudi, od štitnjače sve kreće, h0rmoni divljaju, pretjerana mršavost ili debIjina”: Svi kod kuće imate Iijek – na 0vaj način je prirodno izIiječite i kontroIišete

kada pomenemo štitnu žlijezdu moramo da kažemo kako sada u ovo vrijeme jako puno ljudi ima disbalans rada ove žlijezde. Da niti jedna želija u tijelu ne može bez njenih hormona ne može. Ukoliko primjetite veću nervozu, stres, napetost, ukoliko primjetite otežano disanje, ubrzan rad srca, ili pak preveliko opadanje kose, obratite se ljekaru.

Svakako jedan od glavnih da tako kažemo simptoma je kada vidite da se naglo debljate ili isto tako naglo gubite kilograme, sigurno da imate hormonalne poromećaje koje morate provjeriti i otkriti. Da li vas zanima kako prirodnim putem možete da liječite i kontolišete rad štitne žlijezde? Vjerujemo da je vaš odgovor da , jer ste došli do ovog članka ne slučajno:

Sve najedene sastojke sjediniti i pustiti da ključa blago 15 do 20 minuta. KOnzumirati svaki dan i ovo je doza koja se treba popiti u toku jednog dana to jeste u toku 24 sata. Pokušajte mnogi hvale ovaj Iijek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *