Porodično stablo: Evo ko je kome šta u Dinastiji Đogani - Š0kiraćete se kada čujete kojim pjevačicama su Gagi i Đole ujaci

Porodično stablo: Evo ko je kome šta u Dinastiji Đogani – Š0kiraćete se kada čujete kojim pjevačicama su Gagi i Đole ujaci

Porodica Đogani je bila jedna od ikoničnih simbola tokom devedesetih godina, a u ovoj dinastiji prednjače Đole i Gagi Đogani, pa je tu i njihov rođak Baki B3. U carstvu renomiranih plesača su roditelji Faik i Zeida bili blagoslovljeni sa čak sedmero djece, a predvodnik ove dinstije je Hamit Đole Đogani koji je debitovao u pop sceni pa postao sinonim za dance muziku na našim prostorima.

Njegov prvi brak je bio sa Slađom Delibašić sa kojom ima tri kćerke, Silviju, Marinelu i unuku Tiju, a u njegovom drugom braku sa Vesnom Đogani im zajedno sina Adriana i kćerku Lauru.

Đoletovo odrastanje je uključivalo još tri brata, Isidora, Darija i najmlađeg Gagija, uz tri sestre Nađu, Sanju i Elizabet.

Dodatak već impresivnoj situacaiji je Dario čiji je sin Adam Đogani postao afirmiran kao vrlo cijenjen saradnik. Povezanost od Edite i Indire Aradinović je opšte poznato, a njihova majka Florija dijeli bratsku vezu sa Gagijem, Isidorm, Đoletom i Darijom, pa su te talentovane pjevačice njihove nećakinje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *