Svirao po podrumima, postao zvijezda i onda taksista: Žene su Iudjele za 0vim pjevačem, a on se b0rio da se ne navuče na p0r0ke

Svirao po podrumima, postao zvijezda i onda taksista: Žene su Iudjele za 0vim pjevačem, a on se b0rio da se ne navuče na p0r0ke

Sve to je krenuo kada je započeo hit pjesmu “Ferrari red”, a onda je krenulo samo još jače. Pjesma “Oko mene lete svi” je uspjela da od početka osvoji titulu najpopularnije pjesme, a sve kako je vrijeme prolazilo je postala samo popularnija pa je bend nastupao i dan danas.

Pored toga je i postala popularna pjesme “U interesa” koja se svrstava u jedan od hitova, a na svu sreću su ovi hitovi doveli do velikog koncerta na Tašmajdanu u Beogradu. Pored toga što su svi pozivali Gorana Gluhakovića da krene solo karijeru, on ipak nije imao ni u razmišljanju da napusti bend dok je i poslije rekao da nije nikada bio folk pjevač i da je u tu oblast ušao samo radi novca.

Rekao je da je zapravo činjenica da nema para u rok muzici, a da kada pjeva rokenrol da se b0ri da ne pada u l0še navike, a da u današnje vrijeme redovno on nastupa za kolege ali da ne promoviše štand previše na društvenim mrežama.

Pjevao je po klubovima i po splavovima, ali sada je on postao taksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *