Od onoga što je mnogima smeće je Ivanka napravila biznis: U 50. godini ostala bez posla, a sada jedina na Balkanu ima 0vu proizvodnju

Od onoga što je mnogima smeće je Ivanka napravila biznis: U 50. godini ostala bez posla, a sada jedina na Balkanu ima 0vu proizvodnju

U pedesetoj godini je Ivanka Stamenković doživjela situaciju da ostane bez posla, a tada je ona napravila hrabar potez da preuzme kontrolu nad svojom sudbinom. Ona je tako odbila da se preda i krenula je na putovanje koje ju je vratilo na put trijumfa.

Ona je odlučila da reciklira PVC folije posebno z reklamne panoe i za nju je to bilo uživanje u izazovu. S velikom pažnjom i vještinom izrade njena kompanija stvara jedinstvene ekološke torbe, mape i torbe za prijenosn računala, te novčanike.

Svaki taj proizvod je ručno izrađen i kako je obuka za taj posao napredovala, onda je dobila i veliku narudžbu za izradu torbi za promotivne materijale u ime istaknutog brenda automobila, pa su mnogi bili impresionirani dizajnom torbe i odmah su poručili 200 komada i sve to je bilo izrađeno od vlasitog materijala za reklamne ploče. U njenoj kompaniji je glavna klijentela sastavljena od kompanija koje se oslanjaju na njihove proizvode u promotivne svrhe na događajima, konferencijama i radionicama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *