Sa bogatim biznismenom uživa u luskuzu! Jovana Jeremić pije šampanjac u butiku, kupuje samo skupo: Isplivale slike, komentari pljušte (Foto)

Sa bogatim biznismenom uživa u luskuzu! Jovana Jeremić pije šampanjac u butiku, kupuje samo skupo: Isplivale slike, komentari pljušte (Foto)

Cijenjena voditeljica Jovana Jeremić, nedavno je uhvatila trenutak uživanja u jednom luksuznom butiku, gdje su raskošni komadi odjeće krasili okolinu. Točnije, Jovana je sebe ovjekovječila na fotografiji, graciozno sjedeći usred ambijenta trgovine, uživajući u vrhuncu vrhunskog šampanjca, dok je obavijena torbama punim njezinih najnovijih akvizicija.

“Žene ne bi se trebale zadovoljiti ništa manje od najboljih i najdragocjenijih posjeda. Tokom svoje obrazovne težnje dala sam lični zavjet da ću postići takvu veličinu da će moj trijumf biti neizbježan, a moja razlika toliko izvanredna da bi mi pristajao samo superlativ.”

Voditeljka je trenutačno u romantičnoj vezi s Draganom Stankovićem, uspješnim poduzetnikom koji je 14 godina stariji od nje, a također je vlasnik niza pekara. U nedavnom intervjuu iskreno je razgovarala o stvarima lične prirode. Ognjen Amidžić, voditelj intervjua, raspitivao se o konkretnom trenutku kada je doživjela svoj prvi seksualni susret.

“Sa 23 i po godine doživjela sam gubitak nevinosti. Bitno je naglasiti da se dosljedno zalažem za iskrenost u televizijskim nastupima. Nema razloga da se sramim, za razliku od pojedinaca koji mogu imati suprotne osjećaje.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *