Ako vam se u blizini očiju pojavilo masno tkivo: Nipošto nemojte ga stiskati, morate učiniti sljedeće da nestane! (Foto)

Ako vam se u blizini očiju pojavilo masno tkivo: Nipošto nemojte ga stiskati, morate učiniti sljedeće da nestane! (Foto)

Oko očiju mogu se vidjeti male naslage masnoće koje nalikuju izraslinama poput prištića. U početku se te mrlje mogu činiti bezopasnima, ali imaju sposobnost postojati neograničeno dugo. Sastav ovih naslaga može odrediti njihovu konzistenciju, u rasponu od meke do tvrde. Ako je zdravstveno stanje odgovorno za nakupljanje holesterola, preporučuje se dati prioritet rješavanju temeljnog uzroka nakupljanja. Postoje različiti prirodni pristupi za učinkovito uklanjanje naslaga kolesterola, kao što su:

Kako biste iskusili prednosti jabučnog octa, uronite vatu u ocat i nanesite je na označeno područje. Ostavite vatu da odstoji otprilike pola sata, a zatim očistite područje mlakom vodom. Osobe s osjetljivom kožom mogu razrijediti ocat s vodom i ponoviti ovaj postupak više puta tokom dana.

Za olakšanje jednostavno uzmite mali dio kore od banane i nježno umasirajte unutarnju stranu na nadraženu regiju. Pustite da umirujuća svojstva počnu djelovati preko noći, a ujutro isperite područje toplom vodom. Ključno je održavati redovitu rutinu, stoga ovaj ritual provodite svakodnevno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *