Udala se za Sultana i rodiIa mu sina jedinca: Čim se porodiIa krenuo je paka0, uradio joj nešto brutaIno, ali mu nije ostala dužna

Udala se za Sultana i rodiIa mu sina jedinca: Čim se porodiIa krenuo je paka0, uradio joj nešto brutaIno, ali mu nije ostala dužna

Kako to pokazuju izvještji iz daily maila, prethodni malezijski kralj, sultan Muhamma V od Kelantana se razveo od Oksane Voevodine, ruske kraljice ljepote i to samo par sedmica od kada mu je rodila sina.

Poslije razvoda je pokrenula sudski spor kako bi se povećala njena alimentacija koja je određena na 1.500 dolara kojih trenutno prima. Ona se krajem prošle godine obratila grupi odvjetnika u nadi da će da riješi dugotrajni nesporazum oko budućnosti njenog trogodišnjeg sina.

Prema riječima odvjetnika je trenutni iznos mjesečne alimentacaije neadekvatan s obzirom da je njen bivši suprug nevjerovatno bogat.

Brak je traajao samo godinu dana, a poslije razvoda od supruga je dobila paušalnu isplatu od 15.000 dolara. Također ona tvrdi kako on ima potencijal da se popne na prijestoje kao budući kralj Malezije. 2018. godine je u tajnosti svečano sklopio vezu sa Oksanom koju je upoznao u Europi. Samo četiri sedmice od kada su dobili dijete se Malezijski kralj razveo od Oksane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *