Haris ne da vilu od 2 miliona eura! Ne pada mu na pamet da se iz nje seli, a OVA prostorija mu je cijeli život (Foto)

Haris ne da vilu od 2 miliona eura! Ne pada mu na pamet da se iz nje seli, a OVA prostorija mu je cijeli život (Foto)

Posljednjih nekoliko sedmica razvod Harisa i Meline Džinović bio je u središtu pozornosti jer su donijeli odluku da trajno prekinu svoju 22-godišnju ljubav. Haris je odlučio rezervirati raskošnu vilu na Senjaku samo za svoje potrebe, odlučivši preseliti svoju zakonito vjenčanu suprugu u hotel. S velikom pažnjom za detalje, proveo je godine pomno izrađujući svoje privatno utočište, modificirajući izvorne nacrte i prilagođavajući svaki aspekt kako bi se uskladio sa svojim željama.

Nikad mu nije pala na pamet pomisao o odlasku iz ovog doma. Smješten u prizemlju, značajan atribut je prostrani bazen, popraćen susjednim vinskim podrumom. Također, u sklopu vile nalazi se studio koji pruža utočište za kreativno izražavanje kroz skladanje muzike i prikazuje njegove iznimne vokalne sposobnosti.

U međuvremenu, Melina, koja trenutno stanuje u hotelu, aktivno traži stan koji ispunjava sve njene kriterije u vrlo cijenjenoj četvrti Beograda. Kao što se nedavno moglo vidjeti na video prilozima koji dokumentiraju njezin trenutni boravak, Melina je odlučila napustiti svoju vilu na Senjaku i preseliti se u luksuznu gradsku četvrt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *