Tamara Vučić slomljena i u suzama, velika podrška pristiže: Dragi, iskreno saučešće, želim ti snagu… (Foto)

Tamara Vučić slomljena i u suzama, velika podrška pristiže: Dragi, iskreno saučešće, želim ti snagu… (Foto)

Proslavljeni glumac Milorad Miki Damjanović oglasio se na svom Instagramu kako bi s tugom objavio očevu smrt. S iskrenim osjećajima oprostio se, prenoseći duboku tugu iz vlastitog doma. “Nažalost, moj voljeni otac je napustio nas. Neka te čuvaju nebeska bića, kao što si ti nas štitio cijeli svoj život. Moja ljubav prema tebi trajat će vječno”, poručio je Miki, popraćen dragocjenom fotografijom koja je ovjekovječila njihove blažene trenutke.

U ovim teškim trenucima utjehu primanja saučešća pojačava potpora brojnih kolega i prijatelja, među kojima je i Tamara Vučić, cijenjena prva dama Srbije i dugogodišnja draga prijateljica. Tamara je u komentarima prenijela svoje iskreno saučešće Mikiju i njegovoj porodici. Izrazila je svoje želje za nepokolebljivom snagom, dopuštajući im da zauvijek čuvaju uspomenu na svog izuzetnog oca, muža i djeda.

Glumac je istaknuo važnost podrške roditelja tokom preseljenja iz Priboja u Beograd zbog studija, istaknuvši snažnu vezu koju je dijelio s ocem. Analizom sadržaja koji dijeli na Instagramu, postaje jasno da on grabi svaku priliku da se vrati u rodno mjesto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *