Uhapšeni saučenici u ubistvu Nusreta: Među njima i žena koja ga je namamila! Isplivali novi šok detalji (Foto)

Uhapšeni saučenici u ubistvu Nusreta: Među njima i žena koja ga je namamila! Isplivali novi šok detalji (Foto)

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Novom Pazaru, Srbija, uhitili su E. Dž. (19) iz Sjenice zbog postojanja osnovane sumnje da je učestvovao u počinjenju teškog ubistva. Također, priveden je E. H. (40) iz Novog Pazara zbog osnovane sumnje da je pomogao počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela.

Naše sumnje su potvrđene kada je utvrđeno da je E. Dž. je u prisustvu S. Ž. (27), za kojim nadležni tragaju. Oni su 8. veljače ove godine oštrim predmetom smrtno stradali Nusreta D., 28-godišnjaka iz Tutina. Nakon toga njegovo tijelo je zbrinuto tako što je bačeno u neiskorišteni bunar koji se nalazi u selu Međugorje kod Sjenice.

Prema navodima medija, sumnja se da je E.H. sklonio S.Z. u svome stanu nakon počinjenja kaznenog djela. Nadalje, R. H. (27) iz Sjenice priveden je od strane nadležnih tijela po nalogu tužiteljstva zbog kaznenog djela neotkrivanja organiziranja kaznenog djela. Oboma je određeno zadržavanje do 48 sati. Naknadno će, po uputama Višeg državnog odvjetništva, uz kaznenu prijavu biti privedeni nadležnom tužiteljstvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *