Ubila se glumica iz "Selo gori a baba se češlja": Za njom je otišao i brat - Tragedija neopisivih razmjera (Foto)

Ubila se glumica iz “Selo gori a baba se češlja”: Za njom je otišao i brat – Tragedija neopisivih razmjera (Foto)

Kako prenose mediji, to je uradila u stanu drage prijateljice, koji se nalazi u ljupkom selu Iličevo kraj Kragujevca. Krajem 2011. i prvim mjesecima 2012. Ivana Mlađović stekla je slavu kao Playboyeva zečica, tačnije kao jedna od finalistica cijenjenog izbora “Playboyeva djevojka godine” u Srbiji. Nažalost, Soraja Vučelić izašla je kao pobjednica, što je Ivana potaknulo da svoj žar usmjeri prema drugom dubokom interesu: sferi glume.

Unatoč tome što se u hvaljenoj seriji “Selo gori, a baba se češlja” pojavila na kratko, njezina je uloga ostavila neizbrisiv trag, doista neusporediv i očaravajuć. Ivanino iskustvo s opijatima bilo je sve samo ne ugodno, što ju je u jednom trenutku nagnalo da potraži liječenje. Dok je bila na liječenju, navodno je naišla na prijateljicu koja je tragično stradala od predoziranja.

Prije šest godina glumica je iznenađujuće podigla ruku na sebe, dok je njezina majka, koja je tragično izgubila i sina, za to vrijeme smogla snage izustiti nekoliko riječi. “Ogromni razmjeri moje tjeskobe ostaju kao prepreka koja se ne može ublažiti tokom mog života. Ivana, moja ćerka, tragično je izgubila život, a za njom je nedugo otišao i sin Jovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *