Ćiro Blažević: Već više od godinu dana imam tum0r, a kćeri me nisu pitale ni kako sam - tužna ispovijest koja sIama srca

Ćiro Blažević: Već više od godinu dana imam tum0r, a kćeri me nisu pitale ni kako sam – tužna ispovijest koja sIama srca

Svi mi znamo ko je Ćiro, on će zauvijek ostati zapamćen kao legendarni trener. On nikad au javnosti nije volio da priča o svom privatnom životu, ali sada je rekao neke stvari o kojima bruje mediji. Da li će ovo dovesti njegovu porodicu do Ijutnje da se i njegove kćerke oglase i kažu svoju stranu priče?

Naime, on je 2011. godine prvi put dobio tum0r kako znamo riješio ga je se, ali on nikad ane miruje, kada ga jednom imate, više nikad niste mirni, više nikad niste sigurni da li će se vratiti, a njemu se prošle godine u septembru mjesecu vratio.

On je sada nem0ćan kako kaže ne odustaje, ali ono što je istakao što ga vjerujemo najbiše u svemu ovome i boli je što nema podrške porodice. Njega nisu niti jednom u ovu godinu dana kćerke nazvale da pitaju kako je ,da li mu je potreban zagrljaj ili bilo šta drugo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *