Ako se često budite između 3 i 5 ujutro, viša sila vam poručuje važnu stvar! Buđenje u OVO vrijeme je upozorenje

Ako se često budite između 3 i 5 ujutro, viša sila vam poručuje važnu stvar! Buđenje u OVO vrijeme je upozorenje

Budite li se često iz sna, možda čak svake noći, između 3 i 5 sati ujutro? Unatoč konzumiranju male količine hrane i pića prije spavanja, neobjašnjivi poremećaji nastavljaju ometati sposobnost vašeg tijela da se odmori. Iskustvo buđenja u ovom određenom trenutku označava temeljnu zabrinutost ili značajan teret kojeg se želite osloboditi, ali niste sigurni u način na koji ćete to postići.

Pojava ovog buđenja je potaknuta energijom koja potiče iz pluća i osjećajem melankolije. U ovoj fazi vaša svijest raste, što znači da superiorna sila, vrlo vjerojatno vaša podsvijest, nastoji uspostaviti vezu. Za one koji se često bude u različitim intervalima tijekom noći, postoji objašnjenje za takve pojave.

Ako se probudite odmah nakon prvog sna zbog pojačanog stresa i tjeskobe, postoji nekoliko korisnih praksi koje možete uključiti u svoju rutinu. To uključuje meditaciju, poticanje pozitivnih misli, korištenje tehnika opuštanja i uključivanje vježbi istezanja.

 

Vremenski okvir koji obuhvata 1 do 3 sata ujutro obično se povezuje s činom buđenja iz sna. U ovom razdoblju pojedinci često nose emocionalni teret, bilo da se radi o želji da ponude oprost ili da ga traže od drugoga. Korištenje tehnika disanja može biti korisno za održavanje mirnog mentalnog stanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *