Saša je za 2 godine uspio skupiti više od 400.000 dinara: Služio se isključivo ovom metodom, savjetuje svima da urade isto (Video)

Saša je za 2 godine uspio skupiti više od 400.000 dinara: Služio se isključivo ovom metodom, savjetuje svima da urade isto (Video)

Uštedjeti pozamašnu svotu novca na mjesečnoj bazi i zanemariti njegovu prisutnost u svrhu štednje izazov je za većinu ljudi. Međutim, pojedinac po imenu Saša uspio je postići ovaj poduhvat dosljednim izdvajanjem malih iznosa novca, što je rezultiralo ukupnom akumulacijom od 405.000 dinara. Njegov TikTok račun poslužio je kao platforma putem koje je predstavio svoj pomno osmišljen plan.

Na temelju dostavljenih podataka može se zaključiti da je njegov glavni fokus bio na distribuciji novčanica od 10, 20 i 50 dinara, kao i pet eura. Ovaj strateški pristup doveo je do značajne akumulacije sredstava u razdoblju od dvije i po godine. Saša s velikim ponosom izjavljuje da je, nakon predanosti od 30 mjeseci posvećenih naporima prikupljanja sredstava, i intenzivnog trodnevnog prebrojavanja, trijumfalno prikupljeno ukupno 393.000 dinara i 110 eura.

@sasazlatkovic2902♬ original sound – Злаја🇷🇸

Značajan iznos prikupljen tokom dvije i po godine dat će doprinos projektu Zanzibar. Poduhvat prikupljanja sredstava pokazao se vrlo unosnim, što dokazuje približna suma od 405.000 dinara koliko je uspješno prikupljeno.Pojednostavljenom formulom možemo utvrditi da je mjesečni iznos potreban da se u tom vremenskom roku akumulira cijeli iznos od 405.000 dinara otprilike 13.500 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *