Prijovićka napravila lom u Osijeku! Kad je na binu izašao ON, nastao haos, a na kraju gradonačelniku Zadra poslala brutalnu poruku! (Video)

Prijovićka napravila lom u Osijeku! Kad je na binu izašao ON, nastao haos, a na kraju gradonačelniku Zadra poslala brutalnu poruku! (Video)

U punoj dvorani u Osijeku održan je koncert Aleksandre Prijović. Iščekivanje nadolazećih koncerata je sve veće, jer su sve ulaznice već kupljene, što ukazuje na projiciranu razinu posjećenosti u rangu s prvom svirkom. Publika je bila počašćena apsolutno očaravajućim nastupom jer je izvela nastup koji će im zauvijek ostati urezan u sjećanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijović Živojinović 🤍🌹 (@aleksandra.prijovic.fan)

U saradnji s renomiranim pjevačem Bobanom Rajovićem osvojili su okupljene izvedbom popularne pjesme Usne boje vina. Među elementima koji su ostali dosljedni i ovom prigodom, zapažen je trenutak kada je Prijovićka, kao i obično, napravila selfie s okupljenima. Publika je svojim mobilnim uređajima nestrpljivo osvjetljavala dvoranu, bilježeći trenutak bljeskovima svjetla.

Ovjekovječivši to iskustvo, fotografirala se pored svojih obožavatelja. Nakon koncerta, Aleksandra je održala medijsku konferenciju, iskoristivši priliku za nedavnu vijest o zabrani njezinih nastupa u Zadru. Aleksandra Prijović tvrdi da izričite zabrane nema. Drži se uvjerenja da je sve u redu i srdačno pozdravlja gradonačelnika, uprkos njegovom negodovanju prema ovom glazbenom žanru. “Ako se gradonačelnik predomisli, srdačno ga pozivamo da nam se pridruži na koncertu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *