Sara izgledom sve ostavlja bez daha: Unuka Ljubiše Samardžića izgleda kao top model! (Foto)

Sara izgledom sve ostavlja bez daha: Unuka Ljubiše Samardžića izgleda kao top model! (Foto)

Unuka Ljubiše Samardžića po profesiji je menadžerica osiguranja, ali ono što istinski plijeni javnost jest činjenica da je njezin dragi djed bio poznati srpski glumac. Sara ne samo da posjeduje jepotu, već također pokazuje nevjerojatnu sličnost sa top modelom, što je vidljivo kroz zadivljujuće fotografije koje dijeli na više platformi društvenih medija.

Sara se kroz život suočavala s brojnim izazovima. Gubitak oca u mladosti donio joj je značajne poteškoće. Ovaj nesretni događaj ostavio je neizbrisiv trag na nju, kao i na njenog djeda Ljubišu, koji nikada nije u potpunosti ozdravio od tragičnog gubitka sina. Nakon razornog gubitka majke, Saru je ponovno preplavio osjećaj duboke tuge.

Jednom prilikom je na Instagramu podijelila svoja iskrena razmišljanja o smrti svog voljenog djeda: “U rasponu od 23 godine imala sam čast poznavati ga, počevši od naših ranih godina kada još nisam bila shvatila zamršenost glumačke profesije i težnje za priznanjem. U trenucima kada sam šetala uz djeda, sjećam se da sam osjećala nezadovoljstvo kad god bi nam prišli nepoznati pojedinci.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *