Nusretov otac zabranio kćerkama da dođu na njegovu sahranu, a evo i zašto! Rođaka otkrila šok detalje: To je sada krvnička porodica..

Nusretov otac zabranio kćerkama da dođu na njegovu sahranu, a evo i zašto! Rođaka otkrila šok detalje: To je sada krvnička porodica..

“Odjeci ovog događaja imali su veliki odjek, a svakodnevno se pojavljuju nove vijesti. Odluka oca da spriječi svoje kćeri da prisustvuju bratovom sprovodu rezultirala je širokim razočarenjem i ogorčenošću. Potresno je svjedočiti transformaciji naše prodice u skupinu pojedinaca sposobnih za takve okrutnost.Potpuno je lažna tvrdnja da Nusret posjeduje 20.000 eura, stan i automobil.

Ništa od ovih materijalnih dobara nije u njegovom vlasništvu. Međutim, nakon pet godina napornog rada, uspio je dobiti vizu i preseliti se u stranu državu. Tamo se marljivo trudio i stekao hvale vrijedan ugled zbog svoje nepokolebljive čestitosti. Zbunjujući aspekt S.Z.A. leži u njegovoj sklonosti čestom mijenjanju i imena i prezimena, što potvrđuje i izjava njegova oca.

Ali, čini se da prisutnost trećeg prezimena niko ne primjećuje. Prikrivanje ovih informacija otvara pitanja o skrivenim tajnama koje okružuju ovu zagonetnu osobu. Vrijedi napomenuti da ovo nije njegovo prvo ubistvo. Dok je Nusretov otac izrazio sućut, nije bilo izvještaja da je on kontaktirao oca počinitelja, unatoč glasinama koje su sugerirale drugačije. Odbijamo primati komunikaciju pojedinaca odgovornih za djela nasilja. Otac je potpuno svjestan gdje se njegov sin nalazi”, izjavila je rođakinja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *