Oženio se Zoricom, a dobio i Branku: Upoznajte bivšu punicu Bobe Živojinovića, ovako je sigurno niste zamišljali.. (Foto)

Oženio se Zoricom, a dobio i Branku: Upoznajte bivšu punicu Bobe Živojinovića, ovako je sigurno niste zamišljali.. (Foto)

Osamdesetih godina prošlog stoljeća Slobodan Boba Živojinović i Zorica,  slovili su za jedan od najzanosnijih parova bivše Jugoslavije. Njihova dugotrajna ljubav vrhunac je dosegnula dolaskom sina Filipa 1985. godine. Ali, njihova je ljubav s vremenom postupno jenjavala. Za to vrijeme svako je išao svojim putem kada je riječ ljubavnim stvarima – Boba se 1991. godine oženio Lepom Brenom, dok se Zorica udala za bivšeg košarkaša Ivu Nakića i preselila u Ameriku.

Njihova povezanost nadilazi puku ispravnost, dosljedno nadilazeći očekivanja jer se nastoje sastati kad god to okolnosti dopuštaju. Da li ste ikada razmišljali o izgledu bivše svekrve Bobe Živojinovića? S jedinstvenim razlogom za slavlje, gospođina kći obratila se na Instagramu i otkrila fotografiju.

Čak i u svojim poodmaklim godinama, ona zadržava izvanrednu i upečatljivu prisutnost. Zračeći gracioznošću, ona bez napora pokazuje svoj besprijekoran smisao za modu, upotpunjen izuzetnim ukrasom biserne ogrlice koja joj krasi vrat. Majka Zorice Nakić oličenje je istinske elegancije. Zorica je od srca čestitala rođendan svojoj voljenoj majci, izražavajući joj duboku ljubav.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *