Maska od ove biljke može trajno ukloniti sve dlačice sa vašeg lica: Brzo zapišite recept, nakon čega dlačice više neće rasti

Maska od ove biljke može trajno ukloniti sve dlačice sa vašeg lica: Brzo zapišite recept, nakon čega dlačice više neće rasti

Ova maska je odgovarajuća za sve tipove kože, a pored toga će učinkovito uklanjati dlačice sa lice pa ostavljati kožu glatkom. Potrebno je za njenu pripremu želatin od rajčice, želatin u prahu i sirovo mlijeko, te paradajz.

Potrebno je da iscjedite tekućinu iz zrelog paradajza i onda dodajte u jednu posudu kašikicu soka od paradajza pa onda dodajte kašiku želatina u prahu i onda dodajte čajnu kašiku nepasteriziranog mlijeka.

Sve sastojke je potrebno da dobro promiješate i onda dodate malu količinu meda, pa poslije miješanja je spremno za nanošenje. Pazite da sloj ove maske dobro rasporedite na mjesto gdje želite ukloniti dlačice i onda je potrebno da se maska u potpunosti osuši prije nego nastavite. Kada se maska potpuno osušila, onda je nježno skinite sa lica.

Probajte ovo koristiti neko vrijeme i ubrzo bi već trebali da vidite rezultate, a u slučaju da vidite neke neželjene promjene na licu, onda je ne koristite više i dobro je pored ovoga da se posavjetujete sa vašim dermtologom prije nego krenete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *