Ovo su svi nestrpljivo čekali: Duško Tošić objavio trenutak najveće sreće (Foto)

Ovo su svi nestrpljivo čekali: Duško Tošić objavio trenutak najveće sreće (Foto)

Duško Tošić je poznat po predanosti svojim odlukama. Za razliku od većine, on se odlučno suzdržava od bilo kakvih izjava, unatoč nesumnjivo dubokoj želji da izrazi svoje stajalište.
Imao je privilegiju doživjeti period radosti dok je napredovao u karijeri i uživao u skladnom porodičnom životu s Jelenom Karleušom. Zajedno su ponosni roditelji dviju kćerkica, Nike i Atine.

Jelena Karleuša, supruga nogometne zvijezde, dala je do znanja da ga vodi neutaživa želja za uspjehom i da neprestano teži više. “Kako kaže Duško, da nije stupio u brak sa mnom, uvjeren je da bi igrao u Real Madridu. On vjeruje da je moja prisutnost u njegovom životu imala štetan utjecaj na njegovu profesionalnu putanju.”


Gledajući unatrag, s nostalgijom se u zadnjoj objavi prisjećao trenutka koji je bio prepun bezgranične sreće. Tačnije, radosno je podijelio video na Instagramu pokazujući svoju vještinu postizanja gola, služeći kao dirljiv dokaz njegove čežnje za uzbuđenjem koje donosi sudjelovanje u sportskim aktivnostima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *