Slavlje kod Mahire: Ponosna mama objavila sretne vijesti, a njen muž Saladin ne skida osmijeh s lica (Foto)

Slavlje kod Mahire: Ponosna mama objavila sretne vijesti, a njen muž Saladin ne skida osmijeh s lica (Foto)

S velikom radošću Mahira Hajdarpašić obilježava rođendan svoje kćerke Sumeje. Mahira je na svom Instagram profilu podijelila nježnu i iskrenu rođendansku poruku za svoju voljenu kćer, izražavajući iskrene želje za njezino dobro i vječnu sreću.

Bez odlaganja, Saladin, supružnik, brzo se pridružio zboru slavlja, obilježavajući tu prigodu raskošnom fotografijom para u njihovom automobilu. Prenio je svoje srdačne čestitke, potvrđujući: “Njezino stanje radosti i pozitivnosti ostalo je stalna snaga u našem svakodnevnom postojanju.” Nakon lijepog druženja u restoranu Kilim, obitelj Hajdarpašić je produžila veselje.

Saladin je iskoristio trenutak da svoje pratitelje uključi u radosni događaj, podijelivši slike Imrana, Mahirinog sina, koji sudjeluje u veselju. U prošlim intervjuima Mahira je isticala duboku vezu koju njezina djeca imaju sa njenim drugim suprugom, Saladinom, koji ih svim srcem brine i njeguje kao da su njegovi. Mi se također pridružujemo čestitkama i želimo sve najljepše ovoj divnoj i inspirativnoj porodici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *