Ona će i zvanično zamijeniti Sanu Kužet! Ovo je nova voditeljka Zvezda Granda: Njen privatni život godinama privlači pažnju javnosti! (Foto)

Ona će i zvanično zamijeniti Sanu Kužet! Ovo je nova voditeljka Zvezda Granda: Njen privatni život godinama privlači pažnju javnosti! (Foto)

Prema medijskim izvorima, pojavila se vijest da je Ana Sević, bivša pjevačica i voditeljica, izabrana na mjesto Sanje Kužet.  Ana je prije nekoliko godina s kolegom Milanom Mitrovićem organizirala program za djecu pod nazivom “Neki novi klinci” sličnog formata.

Nakon promišljanja, krenuli smo u opsežne razgovore o potencijalnim pojedincima koji bi mogli preuzeti ulogu koju je Sanja Kužet oslobodila. Nekoliko žena uzeto je u obzir, a u konačnici je donesena odluka da se imenuje Ana Sević. Pouzdani izvor potvrđuje da je njezina prikladnost za tu ulogu dokazana, a zanimanje javnosti plijeni i njezin privatni život zbog kojeg je neprestano u središtu pozornosti medija.

Značajan trenutak u životu Ane Sević dogodio se kada se 2010. pridružila ekipi “Zvezda Granda”. To iskustvo joj je poslužilo kao katalizator da nakon toga krene na potpuno drugačije putovanje. Dugi niz godina bila je u bračnoj zajednici s Darkom Lazićem, a na svijet su poželjeli i kćerkicu Lorenu. Tokom tog vremenskog okvira, Ana je svoju energiju usmjerila na svoj privatni život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *