Godinama ga krila od javnosti: Brat Goce Tržan je njena najveća podrška - Žene mu padaju pred noge (Foto)

Godinama ga krila od javnosti: Brat Goce Tržan je njena najveća podrška – Žene mu padaju pred noge (Foto)

Anton i Rosa, roditelji Goce Tržan, oduvijek su bili u središtu njezinih nježnih sjećanja na djetinjstvo. Njihova bezgranična ljubav koju su poklanjali Goci i njenom bratu zauzima posebno mjesto u njenom srcu, jer otvoreno priča o svojoj porodici.

Andrej, mlađi brat Goce Tržan, oduvijek joj je glavni izvor ljubavi i ohrabrenja. Od početka njihovih života, on je ostao stalno prisutan, stojeći uz nju u povoljnim i nepovoljnim okolnostima, ulogu koju nastavlja ispunjavati do danas. Iako Goca o svom bratu rijetko priča u javnosti, od tog obrasca je odstupila gostovanjem u emisiji Balkanskom ulicom, gdje je sve iznenadila podijelivši sliku svog brata, koji je u to vrijeme bio pravi šmeker.

Tokom tog vremenskog okvira, Andrej, koji je posjedovao impresivnu visinu i zadivljujuće plave kose, odisao je neospornom privlačnošću koja ga je činila pravim frajerom. Goca je iskrenom objavom na Instagramu javno izrazila ljubav prema svom bratu.


“Moj brat ima jedinstvenu i cijenjenu poziciju u mojim emocijama. Tokom našeg postojanja, njegovali smo vezu koja je usredotočena na zaštitu jedni drugih, čak i usprkos našim čestim sukobima.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *