Ipak propalo pomirenje! Haris Džinović odbio da ide s Melinom na Maldive! Svaki pokušaj da spase brak propao, a evo šta je prelilo čašu..

Ipak propalo pomirenje! Haris Džinović odbio da ide s Melinom na Maldive! Svaki pokušaj da spase brak propao, a evo šta je prelilo čašu..

Melina i Haris Džinović, uprkos svim naporima, nisu uspjeli spasiti svoj brak. Unatoč prijašnjim planovima da posjete Maldive, koji su nažalost propali, na kraju su odlučno odlučili krenuti svatko svojim putem. Haris je odlučio odustati od pratnje pjevačici i umjesto toga krenuti na put sa svojom kćerkom, čime su imali priliku da provedu gotovo dvije sedmice u međusobnom društvu.

Saki pokušaj završio je razočaranjem i može se klasificirati kao neuspješan. Zajednički su odlučili krenuti na putovanje na Maldive, a ipak, Haris je odlučio odustati od putovanja, ne ostavljajući mjesta sumnji da pomirenje više nije moguće. Melina se, s druge strane, pridružila nasljednici na izletu, uronivši u prekrasno razdoblje opuštanja i potpunog uživanja u privlačnosti egzotičnog mjesta.

Nakon prethodnog godišnjeg odmora, prošlo je nekoliko godina otkako su mogli krenuti na još jedan godišnji odmor kao grupa. Pouzdani izvor iz porodice Džinović otkrio je da je svako od njih od tada slijedio svoje posebno putovanje i krenuo različitim stazama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *