0vako se zabavljaju srpski milioneri: Željko Joksimović poslije dužeg vremena u javnosti - Ipak, svi gledaju samo u Jovanu (Foto)

0vako se zabavljaju srpski milioneri: Željko Joksimović poslije dužeg vremena u javnosti – Ipak, svi gledaju samo u Jovanu (Foto)

Željko Joksimović je jedan od najpoznatijih muzičara u Srbiji, a on je većinu svojih hitova uradio sam, dok je napravio i pjesme za mnoge pjevače. Osim toga je on već neko vrijeme sa poznatom voditeljicom Jovanom Joksimović.

Željko i Jovana čak i kada su proširili svoju porodicu, nisu zapostavili svoje karijere, a tako su oni sada vlasnici televizije, pa su finansijski među najmoćnijim parovima u Srbiji, a tako često znaju ići na odmore i družiti se.

Također i imaju moćne prijatelje sa kojima se druže, a u skorije vrijeme su Goran Karić i njegova supruga napravili veliku proslavu jer je njihova kćerka napunila 18 godina, pa taj događaj nije mogao nikako proći be prisustva Jovane i Željka koji su napravili par fotografija sa slavljenicom, ali su Željko i Jovana tako privukli mnogo pažnje.

Bili su elegantno obučeni i zaista su ih svi pohvalili, što možete i sami da zaključite kada pogledate tu fotografiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *