Dodajte samo kašiku ovog začina u vodu kojom brišete podove: Bit će vam krivo što za ovo niste prije znali! (Foto)

Dodajte samo kašiku ovog začina u vodu kojom brišete podove: Bit će vam krivo što za ovo niste prije znali! (Foto)

Ne samo da praksa korištenja soli za čišćenje podova služi u svrhu uklanjanja prašine i bakterija, već također pridonosi stvaranju ugodnog i zdravog okruženja u domu. Korištenje soli na podu ne samo da uklanja prašinu, već pomaže u stvaranju pozitivne atmosfere u prostoriji, posebno kada se želi vratiti sreća, mir i blagostanje ukućanima.

Kada je riječ o čišćenju vašeg životnog prostora od bilo kakve nakupljene negativne energije, uključivanje obične kuhinjske soli u vašu rutinu čišćenja podova je obavezno. Ali zašto biste se točno odlučili za ovu metodu?

Djeca su često prehlađena, a nesanica i mučni snovi mogu biti stalna muka. Sobne biljke mogu teško uspijevati ili uvenuti, a električni uređaji često nailaze na kvarove. Nažalost, nedavno je došlo do gubitka života u stanu, a financijske su poteškoće stalne. Osim toga, stvari imaju tendenciju misteriozno nestati bez upozorenja.

Da biste učinkovito očistili svoj dom solju, pomiješajte 1 kašiku obične kuhinjske soli s 10 litara vode u kanti. Nakon toga provjerite jesu li prozori otvoreni kako bi se olakšala izmjena energije. Čineći to, negativna energija će biti izbačena dok će pozitivna energija biti pozvana unutra. Navlažite krpu i temeljito očistite podove. Ne samo da se trebate usredotočiti na podove, već iskoristite priliku i obrišite police, stolove, kvake..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *