Gledali smo je kao Žade, a pogledajte kako ova glumica izgleda 23 godine poslije: Nikad je ne biste prepoznali! (Foto)

Gledali smo je kao Žade, a pogledajte kako ova glumica izgleda 23 godine poslije: Nikad je ne biste prepoznali! (Foto)

Poznata po svom zanosnom izgledu, utjelovila je lik Jade u renomiranoj brazilskoj drami “Klon” (“Zabranjena ljubav”), seriji o kojoj se i dan danas pamti i o kojoj se raspravlja. Čak i nakon što je prošlo mnogo godina, radoznalost ostaje među mnoštvom pojedinaca koji željno razmišljaju o njezinom današnjem liku.

Giovana Antoneli Prado (48), glumica u fokusu, televizijska je voditeljica i producentica. Uz opernog pjevača za oca i balerinu za majku, ne čudi što je odlučila slijediti umjetnički put. Zanimljivo je da se njezin brat odlučio za drugačiju putanju karijere i bavio se pravom.

U dobi od 15 godina imala je svoj prvi susret s blještavim svjetlima kamere, debitirajući u dječjoj emisiji. Samo tri godine kasnije započela je svoju glumačku karijeru krasivši ekrane u sapunicama. Put ju je uglavnom vodio prema sapunicama koje su je vinule u golemu slavu. Među njima, njezin portret Jade u poznatoj seriji “Klon” priskrbio joj je najveće priznanje i popularnost.

Iako se bliži šestoj deceniji, Giovana slikama na svom Instagram profilu pokazuje da graciozno sazrijeva, zadržavajući svoj prepoznatljivi izgled:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *