Ovo je djevojka Draganinog sina Marka: Kad su objavljene njihove slike eksplodirao je Internet! Toni i Dragana podijelili sretne vijesti (Foto)

Ovo je djevojka Draganinog sina Marka: Kad su objavljene njihove slike eksplodirao je Internet! Toni i Dragana podijelili sretne vijesti (Foto)

Marko Bijelić je tokom koncerta svoje majke pronašao smislen razlog za slavlje jer je svojoj djevojci otvoreno izjavio ljubav. Dok je omiljena folk pjevačica svom sinu uputila tople čestitke za njegov poseban dan, proglasivši ga apsolutno najboljim, nije nimalo sumnjala da on ima najveću poziciju u njezinim naklonostima. Ponavljajući taj osjećaj, njegov otac, Toni, otvoreno je podijelio svoje oduševljenje.

Vrijedi spomenuti da Marko, koji održava njegovan izgled, vodi životni stil usmjeren na zdravlje te se svakodnevno marljivo bavi tjelesnom aktivnošću. Ova predanost fitnesu jasno je vidljiva kroz njegovu aktivnu prisutnost na raznim platformama društvenih medija.

Fotografija koja je ove godine istinski zaokupila interes javnosti je dosad neviđena fotografija na kojoj se nalazi uz svoju djevojku. Osim toga, Marko je imao priliku prisustvovati i zapaženom koncertu Dragane Mirković u Areni, gdje je mogao svjedočiti ne samo izvedbi pjevačičinih pjesama, već i misterioznoj osobi koju je Marko odabrao.


Otkako je Marko postao aktivan na društvenim mrežama, njegova popularnost skočila je u visine, privlačeći naklonost žena koje plijene njegovim atraktivnim izgledom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *