"Došla je u patikama i rekla: Ja nemam para..." Saša Popović je pomogao ovoj pjevačici, spasio joj karijeru, sad je velika zvijezda (Foto)

“Došla je u patikama i rekla: Ja nemam para…” Saša Popović je pomogao ovoj pjevačici, spasio joj karijeru, sad je velika zvijezda (Foto)

Indira Radić, folk pjevačica, s radošću može slaviti uspješnu karijeru koju krasi mnoštvo pjesama s vrhova top lista. Pravovremena pomoć Saše Popovića, bivšeg direktora “Grand” produkcije, 1996. odigrala je presudnu ulogu u oblikovanju toka događaja koji su se odvijali. Bez njegove intervencije ishod bi možda bio drastično drugačiji.

Na početku svoje karijere Indira je izdala više albuma pod etiketom “Južni vetar”. Nakon toga, 1995. godine, surađivala je s “PGP RTS” na produkciji albuma na kojem se nalazi popularna pjesma “Srpkinja je mene majka rodila”. Nakon iznimnog uspjeha prethodno spomenute pjesme, Indira je gurnuta u stanje neimaštine. Budući da joj je neizvjesnost zamagljivala put i nepoznato odredište, za pomoć se obratila Saši Popoviću.


Sjećanje na njezinu ležernu odjeću, sportske tenisice i traperice, dok mu je prilazila tokom produkcije Zam ostaje živo u njegovom umu. Iskreno je izgovorila riječi: “Ako je moguće, možeš li mi ikako pomoći? Nedostaju mi ​​sredstva, ali ako postoji prilika, molim te pomozi. Ako ne, onda želim ugodnu večer i zbogom.” Saša joj je bez imalo oklijevanja rekao da će preuzeti produkciju njezina albuma. Uputio ju je da mu se obrati prvog dana septembra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *