Pogledajte kako danas izgleda Šabanova Cuca! Nekad bila ljubavnica pokojnog pjevača, a onda se udala i promijenila život iz korijena (Foto)

Pogledajte kako danas izgleda Šabanova Cuca! Nekad bila ljubavnica pokojnog pjevača, a onda se udala i promijenila život iz korijena (Foto)

Ivona Negovanović Cuca posljednjih se godina u medijima odabrala zatajiti. Nakon udaje, razvila je sklonost povučenijem načinu života. Iako je njezina aktivnost na društvenim mrežama rijetka, kad god sudjeluje, osvaja svoje pratitelje očaravajućim videozapisima koji prikazuju njezine uzbudljive bijegove i čuda prirode koja izazivaju strahopoštovanje.

Iako su mediji često izvještavali o njezinoj povezanosti s muzikom, ona preferira skromnu prisutnost i izbjegavanje pretjeranog nadzora javnosti. Prema Šaulićevim riječima, njihova nekoć skladna veza bila je velika, uprkos tome što je on Ivonu doživljavao kao kćer. Njihova komunikacija je prekinuta i niti u jednom trenutku nisu se upustili u ljubavnu vezu. U nastavku pogledajte Cucin trenutni izgled:


Šaban Šaulić, renomirana ličnost na području narodne muzike, bio je opšte priznat po svojim iznimnim vokalnim sposobnostima. Tokom njegove blistave karijere javnost i tisak s ljubavlju su mu dodijelili titulu “kralja narodne muzike”. Hvaljene kao nenadmašna remek-djela unutar folk žanra, pjesme “Dođi da ostarimo zajedno” i “Dva galeba bijela” ističu se u opsežnom repertoaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *