Ceci ugroženo zdravlje, završila na infuziji! Veljko zabrinut moli majku da uspori...

Ceci ugroženo zdravlje, završila na infuziji! Veljko zabrinut moli majku da uspori…

Zabrinjavajuća je situacija po pitanju zdravlja Cece Ražnatović. Naime, poznata pjevačica donijela je tešku odluku da privremeno prekine sve svoje profesionalne obveze kako bi u prvi plan stavila vlastito zdravlje. “U posljednjih desetak dana suočila sam se s nizom nesretnih zdravstvenih problema, uključujući i dvije epizode trbušne viroze zbog koje nisam mogla sudjelovati na snimanju. Tokom vikenda sam se našla na kontinuiranom liječenju infuzijom zbog upornog kašlja i komplikacija vezanih uz pluća.”

Ceca je govorila o svom imunološkom sistemu i izražavala svoje sumnje u pravu prirodu epidemije, opisujući je kao nešto zaista strašno. Ona je prenijela informaciju koju joj je prenio njen sin Veljko. Na snimanju “Zvezda Granda” Ceca se obratila okupljenim novinarima i podijelila poruku svog sina. Usrdno je preklinjao svoju majku: “Molim te, majko, uzmi malo vremena za odmor. Odmor je apsolutno presudan.”

Nedavno je došlo do značajnih pomaka u ovom popularnom takmičenju. U preokretu koji je mnoge zatekao, Ana Sević je ušla u kožu Sanje Kužet, dok je “Grand” produkcija objavila da će umjesto Ane Bekute privremeno doći Dragan Kojić Keba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *