Jelena Karleuša kao od majke r0đena: VreIi kadrovi iz hotelske sobe napravili neviđeni ha0s na društvenim mrežama (Video)

Jelena Karleuša kao od majke r0đena: VreIi kadrovi iz hotelske sobe napravili neviđeni ha0s na društvenim mrežama (Video)

Navikli smo da sa svakom novom objavom na društvenim mrežama Jelena Karleuša ne prestaje da osvaja domaću publiku, dok je ona duže vremena inspiracija za mnoge svjetske ličnosti. Ovoga puta je Karleuša krenula na put u Bugarsku i tu je trebala održati nastup u glavnom gradu, što je zapravo i njen debitantski nastup u Bugarskoj.

U velikoj spavaćoj sobi je pjevačica pokazala svoju opuštenost i veliki bračni krevet je prisvojil kao svoj, dok je publiku osvojila sa zadivljujućim nastupima koji su izazvali mnogo komentara.

Tako je izašla da se sunča na jutarnjem suncu n terasi od hotelske sobe u zanimljivom kostimu. Pjevačica je izrazila uzbuđenje i oduševljenje, te je pozdravila Bugarsku sa veselim “Dobro jutro”, pa je izrazila veliku sreću što se nalazi u Sofiji i ona je željno iščekivala svoj prvi nastup u ovoj divnoj zemlji.

I sami možete da pogledate taj njen kratki video kojeg ćemo ostaviti u prilogu ovog teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *