Luksuzna vila, visoka kapija, obezbjeđenje 24 sata! Komšije otkrile sve detalje života Ane Sević na Bežanijskoj kosi, auu (Foto)

Luksuzna vila, visoka kapija, obezbjeđenje 24 sata! Komšije otkrile sve detalje života Ane Sević na Bežanijskoj kosi, auu (Foto)

Neddavno je Ana Sević donijela odluku da se ona sa svojom porodicom preseli iz luksuznog stana u Beogradskom naselju Šumice u prestižniji dio, a to je Bežanijska kosa, dok proces preseljenja još traje i tek treba sve da organizuje kako bi porodic bil zadovoljna.

Ono što se može primijetiti jeste da se Ana i njena porodica posebno fokusirala na vanjski izgled njihovog imnja, a vidi se da imaju težnju da njihova vila odiše raskoši kao dda je u Holivudu.

https://www.youtube.com/watch?v=Bcy10Uss8qQ&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fnovadanas.com%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo

Očuvanje privatnosti je također od velike važnosti, a kao rezultat je kuća ograđena sa velikom kapijom, pa postoji čak i zaštitarska kuća na ulzu kako bi se mogla osigurati danonoćna zaštita, kako su komšije naglasile. Također prostranost njenog dvorišta je osiguralo dovoljno prostora kako bi se djeca mogla igrati, dok se u neposrednoj blizini nalaze fantastične staze za šetnju i za opuštanje. I sami možete da pogledate kako će to dom izgledati u videu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *