Isplivala jedina slika Marije Šerifović u vjenčanici! Samo jednom je rekla da, nevjerovatna slika (Foto)

Isplivala jedina slika Marije Šerifović u vjenčanici! Samo jednom je rekla da, nevjerovatna slika (Foto)

Marija Šerifović svakim danom unosi radost u naše živote dijeljenjem fotografija iz obiteljskog kutka u kojem mladi Mario već duže vrijeme vlada. Otkako je dječak postao dio njezinog doma, Marija ne prestaje s osmijehom na licu, baš poput njezinih vjernih pratitelja koji godinama prate njezine zadivljujuće objave.

Izvor naše trenutne radosti može se pronaći u Marijinoj fotografiji iz 2018., koja je prekrasno uhvatila tačan trenutak kada je uzviknula “Rekla sam DA” i po prvi put se okitila vjenčanicom. Bez sumnje, Marija Šerifović stekla je reputaciju svojom zbirkom šala koje posjeduju jedinstvenu i pomalo zajedljivu kvalitetu, a ujedno pokazuju i njezinu iznimnu duhovitost.

Da budemo precizniji, tada je objavila fotografiju na kojoj nosi vjenčanicu, zajedno s kratkim natpisom ispod slike. Pogledajte i sami:


U svojoj nepokolebljivoj težnji za majčinstvom, svoju je dugogodišnju težnju pretvorila u stvarnost tako što je krajem godine zatražila pomoć surogat majke. Što se tiče i potencijalnog braka, uvjereni smo da će se, kao i njezini prethodni pokušaji, ostvariti u dogledno vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *