Na nagovor svoje kćerke promijenila lični opis: Zanijemit ćete kad vidite kako lice Zorice Brunclik sada izgleda (Foto)

Na nagovor svoje kćerke promijenila lični opis: Zanijemit ćete kad vidite kako lice Zorice Brunclik sada izgleda (Foto)

Zorica Brunclik ne samo da ima uspješnu karijeru, već se izvrsno snalazi u ulozi predane majke i supruge, dosljedno se ponašajući na način primjeren svakoj situaciji. Njene modne sklonosti gravitiraju prema ukusnim i profinjenim kombinacijama, pokazujući njezinu sklonost luksuznim odijelima i haljinama, a ne pretjerano otkrivajućoj odjeći.

Zlata, kći Zoričina i Kemiša, ima presudnu ulogu u održavanju besprijekornog stila svoje majke. Njezin pedantan fokus na održavanje ljepote, posebno u pogledu lica i tjelesne građe, pojačava utjecaj njezinih modnih izbora. Zlata ne samo da brine o besprijekornom izgledu svoje majke, već daje i vrijedne smjernice o održavanju ljepote.

Bezvremenska ljepota Zorice Brunclik ne prestaje osvajati, a iz godine u godinu velikodušno otkriva svoje tajne za održavanje mladolikog i blistavog izgleda. Tokom našeg razgovora otkrila nam je da često posjećuje kozmetičke centre kako bi sudjelovala u raznim tretmanima, uključujući maske, pilinge i masaže. Njezin glavni fokus, međutim, leži u davanju prioriteta korištenju krema, proizvoda protiv bora i drugih sličnih proizvoda za njegu kože.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *